Inmätning

Rolf Johanssons Schakt och Transport i Tingsryd utför inmätning för att få underlag till relationshandlingar. Med många års erfarenhet och personal med en hög kompetens gör vi utsättningar och inmätningar för nybyggnationer.

Utsättning och inmätning

Vi har egen GPS-utrustning för att kunna utföra utsättning och inmätning. Utsättningar gör vi utifrån bygghandlingar, för att ute på byggarbetsplatsen markera var de olika ytorna ska placeras. Inmätningar görs för att få underlag till relationshandlingar.

Våra tjänster

Vi utför alla former av markarbeten och totalentreprenader. Vid planeringen av en nybyggnation gör vi en inmätning och en utsättningsplan till privatpersoner, företag och offentliga beställare. Med en lång erfarenhet inom inmätning av tomter och markarbeten utför vi vårt arbete baserat på vår kunskap samt genom den senaste teknologin. Som din totalentreprenör planerar, producerar och underhåller vi allt inom markarbeten.

Vår målsättning

Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det också viktigt att våra kunder alltid känner sig trygga i det arbetet vi utför. Vi hjälper dig med allt från planering till underhåll av markarbeten.

Kontakta oss för en offert

Välkommen att kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor eller lämnar en offert på utsättning och inmätning. Vi utför markarbeten i Tingsryd, Ronneby, Karlshamn och inom en 10 mils radie. Kontakta oss så lämnar vi en offert på ett markarbete eller en inmätning till en nybyggnation.